Bonheem BV

Bonheem B.V. is een full service administratiekantoor voor het midden en kleinbedrijf. Door direct en persoonlijk contact, zorgen wij ervoor tijdig op uw wensen en behoeften in te springen. Ons bedrijf kenmerkt zich door flexibiliteit met een uitgebreide dienstverlening voor een zeer gevarieerd klantenpakket met cliënten uit diverse branches.

Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor startende ondernemers. Het is voor starters van essentieel belang om de administratie (boekhouding, facturering, debiteuren, enz.) direct vanaf het begin goed in te richten. Wat kan wel en wat niet? Met een goede en tijdige administratieve inrichting kan een duidelijk beeld worden bereikt m.b.t. de zaken van de starter en die kan dan eventueel nog worden bijgestuurd. Een goede start van de administratie voorkomt vaak een hoop toekomstige problemen.

Bij Bonheem worden verder zowel relatief eenvoudige administraties verwerkt, tot en met rapportage en jaarwerk, als ook ingewikkelder fiscale problemen beantwoord. Wij vervaardigen voor onze klanten aangiften voor de diverse belastingen als ook complete salarisadministraties.

Wij verzorgen uw volledige boekhouding tot en met uw jaarrekening en aangifte winstbelasting tegen een zeer aantrekkelijk tarief (of vaste prijs per jaar).

Bonheem B.V. is centraal gevestigd in Nederland te Nieuwegein. Wij hebben hier ruim voldoende parkeergelegenheid en nodigen u hierbij dan ook gaarne uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.